Obres Ampliació

6 de maig de 2019

Sembla increïble però avui hem començat a veure grues i moviment de terres... tot fa pensar que les obres per l'ampliació de l'escola ja han començat!!! Després de gairebé 10 anys d'espera i de la lluita incansable de tota la comunitat i famílies que han passat pel Cau de la Guineu, l'ampliació de l'escola serà realitat!!26 de novembre de 2018

Els responsables de l'àrea per a la coordinació i planificació escolar de SSTT, de la secció d'obres i manteniment dels SSTT i l'arquitecte encarregat del projecte d'obra, venen a l'escola a presentar en Consell Escolar el projecte d'ampliació de les obres de la 2a fase del Cau de la Guineu.
Se'ns comunica que l'empresa encarregada de dur a terme les obres és MJR S. A. i es mostren els plànols del nou projecte acceptat que consta de: 100 m2 de menjador, 65 m2 de cuina i lavabos, 4 aules noves polivalents, 113 m2 de porxo al pati, dos magatzems de 7m2, ampliació de la sala de mestres i aules de tutoria i reestructuració de la planta baixa (consergeria, despatxos equip directiu i despatx AMPA).
El temps previst per finalitzar les obres és de 14 mesos.
Sembla que la cosa va de veritat i aviat veurem maquinària en funcionament!!6 de juny de 2017

Acord de Govern de la Generalitat per a l'ampliació de l’escola El Cau de la Guineu

Gener de 2017

Dia 2, Reunió amb el Departament d’Ensenyament a Corbera
Davant la idea de parlar directament amb càrrecs del Departament i fruit de la declaració signada al Ple Extraordinari del passat 19 de desembre, el Govern municipal, amb l’alcaldessa al capdavant, ha organitzat aquesta reunió al consistori en la que hi participen:

Sra. Ima Mis, cap de Gabinet d’Ensenyament
Sr. Lluís Baulenas, D.G. Centres Públics
Sra. Núria Vallduriola, Directora SSTT del Baix Llobregat
Sra. Maria Llop, directora de l’escola
Sr. Josep Maria Vandellós, president de l’AMPA
Sra. Montserrat Febrero, alcaldessa de Corbera de Llobregat
Sr .Alfredo Prado, regidor d’Ensenyament
Sra. Rosa Boladeras (PSC)
Sra. Mercè Rocas (ERC)
Sr. Xavier Miquel (CUP)
Sr. Èric Blanco (CDC)
Sr. Manel Ripoll (Moviment X Canvi)
Sr. Andrés Palacios (GIU)

En aquesta reunió es confirma la no inclusió de les obres als pressupostos del 2017. El Director General de centres Públics, el senyor Lluis Baulenas, es compromet a incloure al proper Acord de Govern, que es durà a terme durant el primer semestre de 2017, la partida necessària per a fer les obres d’ampliació i adequació a 1 línia de la nostra escola amb la voluntat que sigui amb càrrec als pressupostos del 2018.

Després de tants anys de lluita, enganys i falses promeses, sortim amb un nova promesa de la reunió, en aquest cas un compromís que serà sotmès en els propers 6 mesos i que haurem de vetllar de ben aprop.

Tenim una part de les famílies que han viscut i lluitat per la finalització de l’escola durant molts anys i ara veuen que acabaran aquesta etapa escolar sense poder gaudir-ho. El desgast al que ens hem vist sotmesos és molt gran.

Ara comencem una nova etapa en la que tots hem d’empènyer en la mateixa direcció oblidant partidismes i amb l’ajuntament al capdavant liderant aquesta lluita.


DESEMBRE 2016

Aquest mes ha sigut de nervis. Mentre el projecte executiu ja està finalitzat i manca únicament la tramesa a Ensenyament, la partida per les obres no està inclosa als pressupostos de la Generalitat pel 2017.

Dia 15, Consell Escolar:
Al Consell Escolar del 15 de desembre hi assisteix de forma extraordinària l’alcaldessa Montserrat Febrero a més del regidor Alfredo Prado i aquests ens comuniquen que certament no figurem als pressupostos. L’alcaldessa es mostra molt decebuda i es posa a disposició de l’Ampa per fer un front comú per tal d’aconseguir aquesta partida. Nosaltres ens alegrem molt de tenir aquest suport tant explícit.

Dia 17, Trobada amb Oriol Junqueres, al Pessebre Vivent
Davant la notícia que la finalització de les obres del Cau de la Guineu no ha entrat als pressupostos del 2017,  l'alcaldessa la Sra. Montserrat Febrero i el regidor d'Ensenyament i Esports el Sr. Alfredo Prado, han fet possible una trobada amb el Sr. Oriol Junqueras el passat dissabte 17 de desembre, aprofitant la seva visita al Pessebre Vivent. Hem pogut explicar-li durant bona estona la situació en què es troba la nostra escola, a demanar-li raons del perquè després de tants anys de lluita, un cop més l'ampliació de l'escola no ha entrat als pressupostos i a expressar-li el nostre descontentament. Ell, que s'ha mostrat receptiu en tot moment, s'ha compromès a fer un seguiment immediat de la situació amb el Departament d'Educació i a donar-nos resposta en breu. Esperem que així sigui i que aviat tinguem bones notícies!! Li hem fet entrega d'aquest manifest.

En acabar la visita pel Pessebre, l'Aina, alumna de l'escola, li ha entregat una carta amb els desitjos de poder gaudir d'una escola acabada i com cal. (Fotografies).
 

Dia 19, Ple extraordinari per a la finalització de les obres
El 19 de desembre l'Ajuntament va convocar un ple extraordinari on l'únic punt en l'ordre del dia era l'exigència d'incloure als pressupostos del 2017 les obres per finalitzar l'escola. Tots els grups polítics hi van votar a favor unànimement i van signar el manifest que, a l'endemà mateix, estava ens mans del vicepresident Oriol Junqueras.
CDC va assegurar a tota la cambra que les obres si que estan incloses dins l'apartat d'infraestructures, encara que de manera genèrica. Se'ls hi va demanar que, SI ÉS AIXÍ, ens aportessin la documentació necessària per demostrar-ho.

La nostra escola en aquests moments és un objectiu de tot el poble. Junts serem més forts per aconseguir-ho.

Aquí us adjuntem la declaració signada per totes les forces polítiques de Corbera.

foto de Ampa Cau de la Guineu.

Dia 27, reunió amb Èric Blanco, portaveu de CDC de Corbera
Després que els portaveus de CDC de Corbera asseguressin que si estaven incloses les obres als pressupostos del 2017, hem treballat perquè ens aportin una prova de que és així a través del senyor Blanco. Finalment aconseguim que el Departament faci una nota de premsa “local”, que acaba sent publicada a la publicació “El Far.cat” el mateix 27 de desembre.

En aquesta nota es referma la voluntat d’Ensenyament per la construcció de l’escola i el compromís de portar el projecte al proper Acord de Govern.

Aquí us deixem l’enllaç a la notícia:
JUNY 2016

Aprofitant l’assemblea general ordinària d’enguany, l’alcaldessa Montserrat Febrero i el regidor Alfredo Prado ens van demanar poder assistir-hi  per tal de donar-nos notícies sobre l’estat de la redacció del projecte. Segons l’alcaldessa el Departament d’Ensenyament va decidir no incloure en aquesta fase la construcció del gimnàs, no sabem si per motius econòmics o merament constructius, argumentant possibles problemes d’humitats. Esperem poder aclarir directament amb Ensenyament perquè ha caigut el gimnàs del projecte. La redacció del projecte que hauria d’estar finalitzat en aquestes dates encara no ho està.


FEBRER 2016


El dia 10 de febrer ens vam reunir amb el director dels SSTT d'Ensenyament, personal tècnic del departament, l'alcadesa de Corbera de Llobregat Montserrat Febrero i el regidor d'esports i ensenyament Alfredo Prado. Aquesta reunió la vam impulsar nosaltres el passat mes de novembre de 2015 per tal de conèixer els detalls del projecte.

El projecte que te un cost de 143.702€ està en marxa amb un calendari de finalització (aproximadament maig/juny). De fet l'arquitecte ja ha fet alguna visita a la nostra escola. Aquest contindrà la construcció en dues carpetes (escola i zona esportiva) i el desenvolupament de la primera. Ara no parlem de que sinò de quan.

Un cop acabat caldrà un Acord de Govern i incloure el cost de la construcció dins dels pressupostos de la Generalitat. Aquesta fase que molts ja coneixem, no és fàcil, però aquest cop tenim el suport explícit de l'ajuntament. Recordeu que bona part de la nova construcció, com és la part esportiva, és en benefici del poble.


Per la seva banda, l'alcaldesa Montserrat Febrero ha acceptat a venir un dia a l'escola a parlar d'aquest tema aprofitant una assemblea.

GENER 2016

Amb data 24 de desembre de 2015 s'ha publicat el contracte de serveis per a l'assistència tècnica, per a la redacció del projecte bàsic i executiu i per a la posterior direcció d'obra de l'ampliació i adequació de l'Escola.
Podeu consultar aquesta informació fent click Aquí

Un altre pas important, potser el més important fins a data d'avui.OCTUBRE 2015

Amb data 28 de setembre de 2015 s’obre la fase de concurs per l’adjudicació de la redacció del projecte i direcció d’obra de l’ampliació i adequació a 1 línia de l’escola. Aquesta informació la podeu consultar a la següent web:
https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?idDoc=12554704&reqCode=viewCn&
Aquest és un pas més en la bona direcció, un pas important i del tot necessari, però el trajecte no acaba aquí. Caldrà seguir fent pressió als polítics de torn.
Per una altre banda tenim el compromís del Regidor Alfredo Prado que abans de fi d’any ens posarà una taula de ping pong al pati i les xarxes de les porteries.

JULIOL 2015

Aquest estiu ens hem reunit amb la nova alcaldesa (Montserrat Febrero) i el regidor d’esports i ensenyament (Alfredo Prado) per tal de coneixe’ns  i parlar de la continuïtat d’accions en relació a les obres de la nostra escola. Quedem que des del consistori demanaran la situació del projecte. Nosaltres per la nostra banda registrem una carta al Director dels SSTT amb el mateix objectiu.

JUNY 2015


A la reunió que teniem prevista amb el Director General de Centres Públics, aquest ens va dir que no podia assistir. Teniem l'opció de reunir-nos amb el Director Territorial i la part tècnica o aplaçar la reunió. Vam decidir reunir-nos amb el Director Territorial.
La reunió es va realitzar amb un bon ambient. Ens van aportar la documentació que justificava per què s'havia endarrerit el projecte de l'escola.
L'avant-projecte de l'escola ja està fet, té un pressupost orientatiu de 2 milions d'euros.
S’edificarà al carrer de baix. La planta baixa serà el gimnàs, que tindrà accés directe des del carrer, de manera que l'ajuntament pugui fer servir aquesta instal·lació sense haver de passar per l'escola.
Aquest any ens ampliaran el pati fins a la part que està "tabicada", i ja tindrem el pati definitiu, de manera que ja es podran fer més coses, com plantar arbres o pintar les línies de la pista.
El Director Territorial ens va dir, que per entrar a pressupostos, no som l'escola amb la màxima prioritat, ja que l'institut de Cervelló està en pitjors condicions que la nostra escola, però el projecte de l'institut està pressupostat en 4 milions, i si Ensenyament no pot invertir tants diners, passem a ser els primers en prioritat per entrar a pressupostos.
Ara toca tornar a fer pressió parlamentaria, aquesta vegada l'ajuntament ens acompanya en aquesta pressió. Però com que hi ha hagut eleccions fa poc, estem pendents de si hi ha canvi de partit i a l'alcaldia. Si hi ha canvi caldrà parlar amb el nou partir governant per veure quina posició adopta enfront la problemàtica de la nostra escola. Caldrà anar al primer ple de l'ajuntament per objectivar la posició de cada partit.
Una mare pregunta si al ple de l'ajuntament cal que hi anem tots els pares o només la Junta de l'AMPA. D'entrada és suficient amb la Junta, de fet, potser amb una reunió prèvia ens entenem i no és necessari anar al ple.
Aquest estiu faran més lavabos, obriran i arreglaran la part del pati que falta, i ho prepararan per a posar un hort.
L'ajuntament ja podrà plantar arbres per l'ombra i podrem marcar la pista.

SETEMBRE 2014

Tal i com es va comprometre el dapartament d'ensenyament a l'última reunió que va mantenir amb l'ajuntament i l'AMPA, s'han reformat els lavabos necessaris i s'està duent a terme l'ampliació i millora del pati.
D'aquella reunió també es va treure el compromís de que l'escola s'acabarà de totes totes, això sí serà una escola d'una sola linea. No obstant hem de seguir alerta.

MARÇ 2014

Finalment ahir dia 6 de març de 2014, com era d'esperar, només va prosperar la proposta de CIU i ERC. Això deixa la continuïtat de l'escola en una situació gens clara. Així doncs comencem amb noves mesures de pressió. Entre tots podem!!!

FEBRER 2014

Actualment estan en tràmit diverses propostes de resolució al parlament de Catalunya. Han estat presentades per diferents grups parlamentaris (ICV, PPC, CIUTADANS, PSC, CIU+ERC), esperem que donin els seus fruits el més aviat possible. Per consultar-les podeu accedir als següents links:1.- ICV:
http://www.parlament.cat/web/activitat-parlamentaria/siap?STRUTSANCHOR1=detallExpedient.do&criteri=250-00911/10&ad=1

2.- CIUTADANS:
http://www.parlament.cat/web/activitat-parlamentaria/siap?STRUTSANCHOR1=detallExpedient.do&criteri=250-00863/10&ad=1

3.- PPC:
http://www.parlament.cat/web/activitat-parlamentaria/siap?STRUTSANCHOR1=detallExpedient.do&criteri=250-00846/10&ad=1

4.- CIU+ERC:
http://www.parlament.cat/web/activitat-parlamentaria/siap?STRUTSANCHOR1=detallExpedient.do&criteri=250-00841/10&ad=1


La proposta amb més possibilitats d'aprovar-se és la 250-00841/10, és la que presenten conjuntament CIU i ERC que tenen la majoria parlamentaria. El PSC vol negociar-la per intentar afegir les següents 4 esmenes que ja ha enregistrat al parlament:

1.- Assegurar que l'oferta educativa pel proper any 2014-15 des de P3 a 5è de primària (asseguraria la continuïtat de l'escola).


2.- L'ampliació del pati de primària ha d'estar finalitzada abans del començament del curs escolar 2014-15.


3.- El projecte de la construcció de la segona fase de l'escola hauria d'estar enllestit abans del quart trimestre d'aquest d'aquest any 2014.


4.- Garantir la disponibilitat pressupostària per assegurar-se la dotació pel proper any 2015.

NOVEMBRE 2013

Resposta de la conselleria. El dia 30 d'octubre la generalitat va emetre la següent carta:

Enllaç.


OCTUBRE 2013

El proper dia 13 de Novembre celebraran un Ple Municipal a l'Ajuntament. Un dels punts de l'ordre del dia serà aprovar, juntament amb la resta de grups polítics (els 17 membres), una moció sobre l'execució de la segona fase de les obres de la nostra escola. A nivell polític, com que és un acord de tots els grups (inclosos els que no estan en l'equip de Govern), té més força i és una mesura més de pressió. L'Eva Granados està informada d'aquesta actuació i un cop que estigui aprovada també la presentarà al Parlament.


OCTUBRE 2013

En els propers dies es reunirà la comissió d'ensenyament de la Generalitat, un dels temes a tractar serà les obres de la nostra escola. Quan tinguem més informació la penjarem aquí. 

SETEMBRE 2013

De moment no hem rebut cap resposta de la conselleria que representa la señora Rigau. Desgraciadament les centenars de cartes enviades des de la pròpia web d'ensenyament no han donat el fruit desitjat. És per aquest motiu que en breu prepararem un altre enviament massiu. Si aquesta vegada tampoc obtenim resposta haurem de pensar alguna altre acció pacífica per fer pressió. Us convido a fer volar les vostres idees.
JUNY 2013


Ja s'han enviat un bon feix de les cartes dirigides a la Irene Rigau, a la Conselleria d'ensenyament.
Qui encara no l'hagi fet arribar a l'Ampa, encara la pot deixar a la bústia.
Esperem que aquest degoteig de "cartetes", els empipi una mica, i es remogui el que cal.

Quan sapiguem alguna cosa dels pressupostos us informarem, però té pinta de que els polítics descansaran d'aquest tema mentre faci calor.... ;-(


20 de MAIG 2013

Ja sabeu que hi ha bones notícies, però cal anar amb peus de plom i no deixar de fer soroll... perquè?
Perquè els Diputats al Parlament, en comissió d'Educació, han acordat per unanimitat, que l'escola Cau de la Guineu ha d'estar finalitzada per a començar el curs 2014-2015 amb normalitat.

Però que estiguin d'acord, no vol dir que s'hagi aprovat una partida pressupostària per a engegar les obres.
Aquí és on hem de continuar movent-nos, doncs segurament al juny serà la sessió de pressupostos al Parlament.

Us anirem informant de les estratègies de pressió que tenim pensades, però cal que TOTS els pares s'impliquin en la mesura de les seves possibilitats, i que no siguem els 4 de sempre.

Gràcies a tots i CONTINUAREM ENDAVANT!!!2 MAIG 2013

No us penseu que l'AMPA està aturada...
Aquest mes, en resposta a les gairebé 500 signatures recollides, el director dels Serveis Territorials al Baix Llobregat del Departaemtn d'Ensenyament, va demanar de reunir-se amb l'Ampa i l'equip directiu de l'escola.
Això ja va ser la setmana passada, i ens va respondre el mateix que fa pràcticament un any i mig a l'antiga junta: NO HI HA DINERS, i esperem aprovació de partida pressupostària. Per al proper curs, com potser haureu sentit rumors, hi haurà un altre mòdul, i s'ampliarà el pati d'Educació Primària.

Encetem una nova via: REIVINDICAR ALS POLÍTICS!!
Ells manen, ells decideixen on van els diners.

DIJOUS 16 de maig, tenim una cita al PARLAMENT, on es presenta una moció per acabar les escoles que estan en construcció. NON STOP

 


NO PERDEM L'ESPERANÇA


NO DEIXAREM DE LLUITARMARÇ 2013

I els polítics continuen sense aprovar els pressupostos... 
 
A veure si en Mas i en Jonqueras es posen d'acord, i si pot ser que no retallin gaire més en ensenyament...

Mentreestant els pares i mares de l'escola hem fet arribar al Servei Territorial del Departament d'Ensenyameny al Baix Llobregat, i també directament a la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat les següents cartes, amb toootes les vostres signatures (fes click a sobre).

Gràcies a tots, i especialment gràcies a l'Antonio per anar en persona a entregar les cartes amb la nostra petició.

                                 VOLEM L'ESCOLA JA!!!!

GENER 2013
Un altre any ha passat... els pressupostos encara no s'han aprovat...

Hem de fer coses...

L'Ampa enviarà una carta al Director General de Centres Públics, de la Conselleria d'Ensenyament. Tenim contactes....
AQUI TENIU LA CARTA QUE S'HA ENVIAT

CARTA ENSENYAMENT 

Depenent de la resposta que obtinguem, passem al pla B: el bombardeig de mails.

Seguirem informant.....


______________________________________________________________
Voleu veure les    Fotos de la Concentracio??

Moltes gràcies a tots per venir!

Especialment als regidors del PSC: Rosa Boladeras, Miquel Aregall i Alfredo Pardo.

També gràcies a  eTV, podeu veure l'entrevista i reportatge desde els informatius de eTV a la carta.______________________________________________________________

CONCENTRACIÓ per al 26 de setembre a les 16'30h, a l'ESCOLA.

Com l'altra vegada, samarreta blanca amb cartells taronja, o samarreta blanca amb cartells taronja.
El nostre lema "ACABEU LA NOVA ESCOLA DE CORBERA,JA!!! CAU de la GUINEU"


Hi haurà taller de maquillatge, globus per escriure els nostres desitjos, música.....

Ens hem de fer sentir!!!
______________________________________________________________
12 de setembre 2012,  un pati cimentat!!Aquest és el pati dels nostres nens de primària!!!
______________________________________________________________

14 agost 2012      Les obres per a col.locar un mòdul


alguna foto de l'excavadora en marxa, 


                                   i el mòdul "enganxat " al menjador d'Educació InfantilA mitjans de juliol es va començar a muntar el mòdul


 i això és un mini-plànol per a que us feu una idea de com està situat
_________________________________________________________________________________________________________________________________

20 maig 2012
Arrel de la manifestació a la Fira Innova, aquest dimarts s'ha mantingut una reunió amb la 1ª Tinent d'Alcalde, Rosa Boladeras, i el Regidor d'Ensenyament, Miquel Aregall. Ens han fet arribar els plànols del mòdul i el pati que quedaria.


El pati serà de 450m, de sorra, però als que hem de restar els aproximadament 100m que ocupa la passarela coberta. Com ja ens havien dit, el mòdul farà 150m i la Direcció del centre ha d'acabar de decidir la distribució interior (1 wc i 2 ó 3 aules).

L'ajuntament ha fet una proposta per tal de poder tenir una pista d'esports pel nou curs, però de moment no podem confirmar si la tindrem o no.
Hi ha previstes més reunions, de les que s'anirà informant.

__________________________________________________________________


El nostre lema, que tots hem votat:

ACABEU LA NOVA ESCOLA DE CORBERA JA!!
CAU DE LA GUINEU

i molt important:
  CONCENTRACIÓ a la FIRA INNOVA:

  Dissabte dia 5 de maig, a les 11'30 a la plaça del mil.lenariD'allí anirem caminant pel carrer sant antoni, fins a l'esglèsia, perque ens vegi tot el poble, i sobretot l'alcalde i companyia, que passaran a aquella hora a "veure" la fira.

_____________________________________________
Resum del que es va decidir a la reunió del 25 d'abril:

ACCIONS PER DUR A TERME:
Primer de tot cal triar un lema per a totes les nostres accions.

1.- Es faran enganxines per als cotxes
Per enganxar als nostres cotxes, dels nostres amics i familiars, gent de Corbera, i de fora....

2.- Es faran pancartes

3.- FIRA INNOVA:
  CONCENTRACIÓ, o MANIFESTACIÓ (com us agradi més dir-li) el dissabte dia 5 de maig, a les 11'30 a la plaça del mil.lenari, amb una pancarta que penjarem a la plaça, samarrtes velles amb el lema de l'escola pintat, i xiulets, "pitus", espantasogres....
D'allí anirem caminant cap al carrer sant antoni, fins a l'esglèsia, perque ens vegi tot el poble, i sobretot l'alcalde i companyia, que passaran sobre aquella hora a "veure" la fira.

4.- s'ha creat una pàgina al facebook
http://www.facebook.com/ConstruccioEscolaCorberaJa

5.- Col.lapsar els mails de AJUNTAMENT, SERVEI TERRITORIAL d'ENSENYAMENT i SINDIC DE GREUGES

6.- Fer arriabar la nostra situació a la Ràdio:
RAC 1 , el programa "El contenidor", s'hi enviarà un escrit, el més aviat possible
També es pot trucar al programa "Tot és possible"
Ràdio Corbera, possiblement el mateix dia de la fira Innova, es parlarà en directe de la situació de l'escola, i es sentirà pels altaveus que hi haurà a molts carrers del poble

7.- Demanar col.laboració a ACOPA.
Posar tríptic informatius, breus, ales botigues i establiments de l'ACOPA, i demanar signatures de tota la gent del poble.

Gràcies per la col.laboració de tots i totes.

____________________________________________________________

REUNIó del 21 de març 2012


Es va acordar preparar escrits per la Generalitat, mitjans de comunicació i Ajuntament, per difondre les mancances de la nostra escola i fer pressió per a que es facin ja les obres d'ampliació.

La carta per Serveis Territorials s'ha distribuit entre els pares, per a que cada família en presenti una per fill, a poder ser. Cada classe té un responsable de distribuir-les i recollir-les. Si encara no la teniu pregunteu als altres pares.

Daltra banda, també s'han demanat signatures per acompanyar un escrit per l'Ajuntament, que podeu veure clicant l'enllaç.

Gràcies una vegada més a la Raquel, la Maria i tots el pares i mares que s'estan involucrant i fent feina per a que la nostra escola millori!!

_____________________________________________________________
Març 2012
Un grup de mares ha pres la iniciativa i ha escrit una carta model per a tot aquell que vulgui, l'envï al Síndic de Greuges, i d'aquesta manera anar fent pressió per a que les obres d'ampliació i millora de l'escola es realitzin el més aviat possible.
Us animem doncs, a enviar aquesta carta de queixa a la web del Síndic.
És molt fàcil. Entreu al següent enllaç
  https://www.sindic.cat/ca/page.asp?id=90
Heu de posar el vostre nom, adreça i correu electrònic.
Com a motiu de la quiexa, heu de posar:  Incompliment de normatives de l'escola pública
Després haureu de posar el document adjunt, que és el que trobeu en l'enllaç Carta Escola Cau de la Guineu.
Cliqueu a navegar, l'adjunteu i ja està!!!
Recordeu sobretot abans d'ajuntar el document, d'obrir-lo i posar el vostre nom, el del nen, i la classe on va.

Carta Escola Cau de la Guineu


A continuació us detallem les adreces del Síndic de Greuges, Serveis Territorials i Ajuntament de Corbera, per a que pogueu adreçar els vostres escrits. 
És important presentar-los o bé per registre, o bé mitjançant correu administratiu, per obtenir resposta:
Serveis Territorials Generalitat - Sr.Josep Mª Perez (Director Serveis Territorials)
Síndic de Greuges
Ajuntament de Corbera - Sr.Miquel Aregall i Comas (Ensenyament)

__________________________________________________

Un cop feta la reunió amb Serveis Territorials, de la que ja us ha informat la Direcció de l'escola i tornarem a informar a l'assamblea de l'Ampa, us fem saber que s'ha presentat escrit al Síndic de Greuges explicant la nostra situació, a veure si pot intercedir al nostre favor. Paral·lelament estem en contacte amb els Serveis Jurídics de la FaPac (Federació d'Associacions de Pares de Catalunya), qui està fent el seguiment de les escoles que tenen obres pendents i de les que tenen o tindran mòduls a les seves instal·lacions.


___________________________________________________


Aquí podeu llegir la resposta de la Generalitat a l'escrit de l'Ampa:


Resposta Generalitat


___________________________________________________

Octubre 2010

Abans de final d'any la Generalitat ha d'aprovar els pressupostos pel 2012. Si tot va bé, les obres de la 2ª fase de l'escola han d'entrar en aquests pressupostos.
Com que no volem dependre en els "si tot va bé" i prequè no s'oblidin de nosaltres, hem començat a enviar escrits al Director de Serveis Territorials. En el link podeu llegir el primer que hem presentat:

Escrit presentat el 17/10/11

___________________________________________________


4 març 2010
La Generalitat de Catalunya va aprovar en acord de Govern de data 2 de març de 2010, destinar 125,3 milions d'euros per construir i substituir 26 centres escolars d'arreu del territori Català.
Per l'escola Cau de la guineu hi ha destinats 4.426.438 euros per la construcció de la 2a Fase (2 línies de primària).

Teniu l'enllaç per qui ho vulgui consultar.

http://www.gencat.cat/acordsdegovern/20100302/04.htm

 ___________________________________________________

Amb tota la prudència del món, posem a la vostra disposició els plànols del projecte d'ampliació de l'escola. Encara no se sap quan comencen les obres ni si finalment quedarà com es mostra en les imatges, però al menys ens podem fer il·lusions i visualitzar l'edifici en el descampat, a veure si a força d'imaginar-lo ja construit, generem les energies positives necessàries per a que ben aviat sigui una realitat.

 Plànol 1                       Plànol 2                        Plànol 3


___________________________________________________
GENER 2009
SETEMBRE 2008
30 MAIG 2008
JULIOL 2008
"Les obres es van iniciar el 30 de maig del 2008. Estan començant a moure les terres i replantejar el terreny."