El nostre Pati!

En aquesta pestanya, la Comissió Pati, us mantindrem informats/des de les intervencions que es faran al pati d'infantil i més endavant, quan s'hagin començat les obres de l'escola, també de les decisions que es vagin prenent per millorar el pati gran. Volem naturalitzar els espais d'esbarjo i aportar més possibilitats de joc i moviment als nostres fills i filles!

  Mireu el projecte que ha fet la Carol, tant de bo ben aviat el poguem fer realitat!!
EL PATI PREN COLOR I VIDA!!

Dijous, 2 de maig de 2019

L'artista i mare de l'escola, Marion Quintin, inicia el dibuix del mur del pati d'infantil. És un plaer veure-la dibuixar en directe i encara ho és més veure-la rodejada de petits i petites artistes disposats a aprendre i ajudar!! Aquí podreu seguir tot el procés. 


1a JORNADA DE PATIS
 
Dissabte, 30 de març 2019  


Un èxit de jornada, bona feina i millor companyia!! Mireu el procés!!
AMPLIEM EL SORRAL

Dissabte, 17 de novembre de 2018 


Les millores al pati d'infantil ja han començat!!  tenim feta l'ampliació del sorral i l'ajuntament ens l'ha omplert amb sorra de platja rentada. La comissió pati segueix treballant i amb la col·laboració de les famílies segur que podrem aconseguir el pati que volem! properament tindrem més novetats. Volem felicitar als pares que han fet possible el nou sorral!!Cap comentari: